Bytte til Ekte Penger Modus fra Lekemodus

Fra Lekespillsiden, klikk på "Bytt til Ekte Penger Modus" knappen, som finnes mot toppen av skjermen din.
Dersom du ikke har registrert deg som en Ekte Penger Modus spiller enda, vennligst se Registrering i Ekte Penger modus instruksene.
Hovedsiden til Ekte Penger modus vil åpnes. Bli med eller start et spill for å begynne.

Bytte til Lekemodus fra Ekte Penger Modus

Fra Ekte Penger Spillesiden, klikker du på den røde "Bytt til Lekepengemodus" knappen, som du finner mot toppen av skjermen.
Hovedsiden til lekepengermodus vil åpnes. Bli med eller start et spill for å begynne.

Starte eller Bli med i et Spill

Fra hovedsiden velger du bare hvilket spill du vil spille. Klikk på din favorittversjon av spillet for å begynne å spille.

En spillemeny er tilgjengelig nederst til høyre på skjermen. Bare klikk på "Games" knappen og du kan bytte mellom de spillene du ønsker.